Virtuvė

Vakarams, kai lauke šalta – tradicinė vertybė! Elnienos kumpio guliašas0

Kai lauke vyrauja drėgnas ir vėsus oras, niekas nevilioja taip, kaip sodrus ir aromatingas elnie-nos kumpio guliašas. Šis klasikinės virtuvės šedevras sujungia intensyvų žvėrienos skonį su tradiciniais prieskoniais, sukurdamas patiekalą, kuris sušildo ne tik kūną, bet ir sielą. Puikus malonumas vėsiais vakarais!

Ingredientai:
• Elnienos kumpis (supjaustytas kubeliais)
• Svogūnai, česnakai
• Pomidorų tyrė
• Saldžiosios paprikos
• Morkos
• Salierai
• Rūkyta paprika, aitrieji pipirai
• Rozmarinas, čiobreliai ir laurų lapai, druska

Paruošimas:
• Apkepkite mėsą ir daržoves, įdėkite prieskonių ir pomidorų tyrės.
• Įpilkite sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies 3–4 valandas.
• Patiekite su bulvėmis arba makaronais.

Skanaus!

!PRENUMERUOKITE žurnalą!

Susiję straipsniai
LA.lv
Prašome komentuoti mandagiai, nekurstyti neapykantos ir apsieiti be keiksmažodžių.