Virtuvė

Receptas. Kiškiena su romu ir grybais0

Nuotrauka: kataryna Šterna

Apie 1 kg kiškienos
2 morkos, 2 svogūnai, 3–4 česnako skiltelės
150 g grietinėlės
100 g Jamaikos romo
200–300 g baravykų (šviežių / šaldytų)
Prieskoniai: juodieji ir raudonieji pipirai, rūkytos paprikos milteliai, šaukštelis rudojo cukraus, Himalajų druskos

Mėsą ir daržoves apkepkite atskirai. Mėsą patroškinkite ketaus inde ant viryklės. Po pusvalandžio sukrėskite daržoves, supilkite grietinėlę, romą ir grybus. Pašaukite į orkaitę 2 valandoms 170 laipsnių temperatūroje.

Padėkite mums augti! Paspauskite PRENUMERUOTI ir varpelio piktogramos mygtuką!

Susiję straipsniai
LA.lv
Prašome komentuoti mandagiai, nekurstyti neapykantos ir apsieiti be keiksmažodžių.