Virtuvė

Receptas. Šalta šerniena0

Ivaro Kolodos receptas

Sulaukę tyrimų rezultatų, apdorokite sumedžioto šerno galvą. Galimi du variantai: arba nuplikykite verdančiu vandeniu, arba nusvilinkite lietlempe. Tada pamirkykite porą valandų šaltame vandenyje. Pradėkite virti, pagal skonį įberkite druskos, juodųjų ir kvapiųjų pipirų, lauro lapų ir virkite porą valandų. Tada pašalinkite kaulus ir leiskite pasireikšti vaizduotei: naudokite viską, ką turite, kad išeitų kas nors skanaus. Čia pravers alyvuogės, svogūnai, kopūstų lapai ar dar kokie žalumynai, spanguolės, bruknės ir t. t. Kaskart galima panaudoti ką nors kita. Tada palikite sustingti. Skanaus!

Šalta šerniena

Receptas. Greitas stirnino WOK vietiniu stiliumi

Žurnalas Medžioklė. Prenumeruok Lietuvos pašte arba spaudos prekybos vietose!

Susiję straipsniai
LA.lv
Prašome komentuoti mandagiai, nekurstyti neapykantos ir apsieiti be keiksmažodžių.