Patirtis

Medžiotojos dienoraštis #6. 6 šernai ir vienas elnio jauniklis!0

Dėmesio! Tikri medžioklės vaizdai!

Puiki medžioklė! Iš viso sumedžioti šeši šernai ir vienas elnio jauniklis. Nors miške buvo kelios šernų bandos, bet pati gyvūnų nemačiau. Nepaisant to, diena buvo puiki!

Smagu yra dalyvauti visame procese – medžioti, ieškoti, dalintis žvėriena ir valgyti tradicines keptas kepenėles.

Receptas paprastas. Kepenėlės supjaustomos 2×2 cm gabalėliais ir apkepamos aliejuje. Kartkartėmis įpilkite šiek tiek vandens. Galite naudoti baltąjį vyną, bet šiek tiek.
Troškinkite 20-30 minučių. Tada suberkite svogūnus ir pakepinkite dar 10 min. Galite įdėti marinuotų agurkų, paprikų ir kai kurių kitų daržovių. Į padažą galima dėti garstyčių ir grietinėlės!

Pažiūrėkite, kaip mums sekėsi!

Ir nepamirškite – tik iki gruodžio 21 d. galite prenumeruoti žurnalą visiems 2022 m!

Susiję straipsniai
LA.lv